Φορτώνει…

Athens Bike Festival

Athens Bike Festival

Το Athens Bike Festival που πραγματοποιείται από το 2010, διοργανώνεται φέτος στην Τεχνόπολη στο Γκάζι από την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Στο Athens Bike Festival θα βρείτε ό,τι έχει να κάνει με το ποδήλατο: ποδήλατα, αξεσουάρ, είδη διατροφής αλλά και υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με το ποδήλατο.

Bike Festival

Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις εταιρείες και τους ανθρώπους της ελληνικής αγοράς ποδηλάτου ενώ οι επαγγελματίες, μπορούν να δουν το σύνολο των προϊόντων της αγοράς και να συζητήσουν για το μέλλον και τις ευκαιρίες της αγοράς.

Το Festival που διοργανώνεται κατά την Ευρωπαική Εβδομάδα Κινητικότητας (European Mobility Week) χωρίζεται σε 3 βασικές ενότητες που περιλαμβάνουν: εκθέσεις ποδηλάτων, δοκιμές ποδηλάτων και δράσεις για το ποδήλατο.

Ποδήλατα βουνού, δρόμου, πόλης ή Gravel. Όποιο κι αν προτιμάτε ακόμα και μερικά από τα πιο σύγχρονα μοντέλα ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση, είναι στη διάθεσή σας για να το δοκιμάσετε στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα δοκιμών του Athens Bike Festival. Επιπλέον θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε Bmx Show, ενώ για τα παιδιά σας θα υπάρχουν έμπειροι εκπαιδευτές για να τους διδάξουν τις βασικές τεχνικές και να τους καθοδηγήσουν στα πρώτα τους βήματα στο ποδήλατα. Ακόμα οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι βραδυπορίας, όπου οι παίκτες διαγωνίζονται σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή για το ποιος θα τερματίσει πιο αργά, χωρίς φυσικά να πατήσει κάτω το πόδι του.
Το ωράριο λειτουργίας είναι:

  • Παρασκευή: 18:00 – 21:00
  • Σάββατο: 10:00 – 21:00
  • Κυριακή: 10:00 – 21:00

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε ακόμα:

Σχετικά με Βασίλης Γιαννακίδης

Γεννηθείς στη Θεσσαλονίκη με αγάπη για τον αθλητισμό.
Φορτώνει…