Φορτώνει…

Τι να φορέσεις στο γυμναστήριο

Τι να φορέσεις στο γυμναστήριο
Εάν σκέφτεστε τι να φορέσετε στο γυμναστήριο τώρα που έχει μπει η άνοιξη και έπιασαν οι ζέστες σου προτείνουμε ορισμένα ρούχα για να μην κουράζεστε από το amazon.co.uk.
Για μπλούζα προτείνουμε ένα T-Shirt Under Armour σε πολύ καλή τιμή. Προσφέρεται σε διάφορα χρώματα αν και εμείς θα προτιμούσαμε το midnight navy.

Για shorts προτείνουμε ένα εξαιρετικό προιόν της TCA κατασκευασμένο από ελαφρύ και ισχυρό ύφασμα για μέγιστη κίνηση και ανθεκτικότητα και τσέπες φερμουάρ για ασφαλή αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων.

Για τσάντα γυμναστηρίου σας προτείνουμε της εταιρίας Coreal η οποία διατίθεται προς πώληση σε πέντε χρώματα: Μπλε, μωβ, κόκκινο, χακί, γαλάζιο. Η κύρια θέση της είναι αρκετά μεγάλη για οτιδήποτε χρειάζεστε ενώ διαθέτει μία εσωτερική τσέπη με φερμουάρ ασφαλείας για πολύτιμα αντικείμενα. Έχει ακόμα δύο μπροστινές τσέπες με φερμουάρ που κρατούν αξεσουάρ ή ηλεκτρονικό προϊόντα, δύο πλαϊνές τσέπες για μπουκάλι νερού και ειδική θέση για τα παπούτσια σας.
Και επειδή πρέπει να ενυδατώνεστε κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας, σας προτείνουμε αυτό το ωραίο μπουκάλι νερού που διατίθεται σε μεγέθη 600ml/800ml/100ml και σε πολλά χρώματα.

*Η φωτογραφία του εξωφύλλου ανήκει στον Binyamin Mellish από το Pexels.

Διαβάστε ακόμα:

Σχετικά με Βασίλης Γιαννακίδης

Γεννηθείς στη Θεσσαλονίκη με αγάπη για τον αθλητισμό.
Φορτώνει…